Pagina's

zondag 5 mei 2013

Tsatsiki


Een heerlijk verfrissende dipsaus die zijn oorsprong vond in het warme Griekenland. Perfect voor een zonnige dag als vandaag ! Heerlijk met een pittabroodje uit de broodrooster of op een toastje. Het liefje is hier helemaal verzot op !



Ingrediënten :

  • 100 gr gepelde en ontpitte komkommer
  • 2 kleine teentjes look
  • 3 takjes verse dille
  • 150 gr griekse yoghurt
  • 15 ml vers citroensap
  • 15 ml olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze :
  • doe de komkommer, look en dille samen in de turbomax en trek alles zéér fijn.
  • Voeg de yoghurt, het citroensap en de olijfolie toe en meng alles nog eens goed met de turbomax.
  • Afkruiden met peper en zout, nog 3 maal trekken en klaar !

Smakelijk !


TIPS :
  • Dit is ook mogelijk zonder turbomax. Snij dan alles zéér fijn met een goed scherp mes en meng alles onder elkaar.

PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten