Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Spirelli met philadelphia en pesto




Eenvoudig, lekker en snel. Meer moet dat niet zijn ;)





Ingrediënten (2p)

  • 1 EL olijfolie
  • 150 gr kastanjechampignons
  • 2 EL groene pesto
  • 100 gr philadelphia natuur
  • 200 gr kerstomaatjes
  • een handvol basilicumblaadjes
  • 150 gr (volkoren) spirelli
  • peper en zout van de molen

Bereidingswijze :
  1. Kook de pasta zoals op de verpakking aangegeven.
  2. Snij de champignons in schijfjes en de tomaatjes in kwartjes.
  3. Fruit de champignons in een steelpan in de olijfolie en kruid deze af met peper en zout.
  4. Voeg de pesto en de philadelphia toe.
  5. Roer op een laag vuur tot je een gladde saus bekomt.
  6. Voeg de pasta, de tomaten en de basilicum bij de saus in de pan.
  7. Goed roeren tot de saus de pasta helemaal omgeeft en de tomaatjes warm zijn.
  8. Klaar !
Smakelijk !

TIPS :
  • Kook de pasta al dente genoeg, want hij gaart nog even na in de saus.
  • Graag wat meer saus? Gebruik dan een beetje van het kookwater van de pasta.

 PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten