Pagina's

donderdag 22 november 2012

Pastasaus met spekjes en boursin

Af en toe eens zondigen moet absoluut kunnen, want anders houd ik het niet vol. En als er 1 ding is waar ik graag voor zondig, dan is het wel spek ! De heerlijke zoute smaak en de krokante beet kunnen me helemaal bekoren. En daarom bij deze een heerlijke pasta-saus met spekjes ! En ook het liefje is fan !


Ingrediënten (2p) :
  • 1 potje boursin cuisine met sjalot (de oranje versie)
  • 1 doosje spekjes
  • Een handvol kerstomaatjes
  • Een gele paprika
  • 1 ui


Bereidingswijze :
  1. Snijd alle groentjes fijn.
  2. Bak de spekjes krokant zonder vetstof in een anti-kleefpan.
  3. Voeg de ui toe en stoof tot hij glazig is.
  4. Voeg hierbij de paprika.
  5. Wanneer de paprika bijna gaar is mogen de tomaatjes erbij.
  6. De Boursin eronder mengen en afkruiden met peper en zout.
  7. Nog even goed warm laten worden op een middelmatig vuur.
  8. Klaar !
Smakelijk !


TIPS :
  • Je hoort me al komen, inderdaad, gebruik volkoren pasta !
  • Extra lekker als je de groentjes eerst even blust met wat witte wijn en deze laat reduceren voor je er de boursin aan toevoegd.

PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten